Tři špičkoví kuchaři, porotci soutěže MasterChef Česko, a hlavně velcí kamarádi Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář odstartovali svou letní cestu po gastrokrásách naší země v Nižboru, odkud se přesouvají na Kladskou. V hloubi lesů to přímo volá po divokém jídle založeném na místní zvěřině. Jak si s ním kuchaři poradí?

-reklama-


Souboj na talíři

1 z 5

FOTO: distr. TV Nova

Jan Punčochář svým kolegům připravil vskutku nezapomenutelný zážitek, protože napřed je připraví o oblečení a následně je přinutí šlapat do cíle pěšky, takže se dokonce omylem připletou pod pušky myslivců. „Honzíku, tohle se ti vymstí,“ ujistil svého kolegu Přemek Forejt, aniž by tušil, že to pořád ještě není všechno, co je během tohoto dílu Souboje čeká. Bezprostřední reakci obou kuchařů můžete vidět ve videu.

Na Kladské se připravuje zvěřina na nejrůznější způsoby, proslulý je však především zdejší srnčí hřbet. Právě s ním si budou muset Přemek Forejt a Radek Kašpárek poradit, jejich vyzyvatel Honza Punčochář jim však žádné maso nedá. Když už jsou v lese, můžou si ho přece ulovit.

Ani nemluvě o dalších exkluzivních surovinách, bez nichž by jejich recept nestál za to. Honba za nimi však může skončit nevalně, protože oba uvíznou v bažině a budou muset doslova bojovat o život. „Já ho zabiju! Punčocho, jsi mrtvej!“ vzkázal Radek Kašpárek na Honzovu adresu.

A jaký by to byl Souboj bez pořádného trestu? Ten tentokrát oba kuchaře vysloveně zaskočí, zvlášť když se dozvědí příští zastávku jejich letní gastrocesty. Kde to bude a komu cesta tam pěkně zhořkne? To se dozvíte v úterý večer ve 21:40 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj: TV Nova